O nama


Dobrodošli na sajt navijača rukometnog kluba Metaloplastike iz Šapca.

Ekipa koja ga održava i uređuje – radi to u slobodno vreme.

Mi smo BakaŠtrumpf i Žile, ili, zajednički, Metaloplastika – moj klub.

Možete nam se obratiti putem imejl adresa: baka.strumpf@gmail.comzikic015@gmail.com i mp.sabac@gmail.com.

 

Ukoliko se možda ne čini tako, napominjemo da mi nismo zvanični sajt kluba. 

Objavljujemo informacije do kojih dolazimo najčešće preko interneta, sa različitih sportskih sajtova, s ciljem da na jednom mestu navijačima i svima zainteresovanima za rukomet i šabačku Metaloplastiku blagovremeno pružimo pouzdane informacije.

Želimo da nas na utakmicama bude što više, da svaku utakmicu prate pune tribine, a to je moguće samo ukoliko informacije postanu dostupne svima i u pravo vreme.

Na sajtu objavljujemo tekstove i multimedijalne sadržaje više vrsta. Početna ideja bili su tekstovi u vidu ličnih zapisa i utisaka sa utakmica kojima prisustvujemo lično ili koje gledamo na televiziji ili internetu, uz obavezne fotografije koje bi bolje dočarale atmosferu s utakmice; ali kako je sajt rastao počeli smo da objavljujemo i kraće tekstove informativnog tipa, koje ili pišemo sami ili prenosimo s drugih sajtova, i u tom slučaju navodimo izvor informacija. Objavljujemo i tekstove o bivšim i sadašnjim igračima za koje smatramo da bi bili zanimljivi ciljnoj publici, kao što jesu nama. Objavljujemo i video snimke, najčešće priloge lokalnih televizija; galerije fotografija (opet, sopstvene ili tuđe, s dozvolom autora kome odajemo zasluge zadržavanjem vodenog žiga na fotografijama); muziku; ali i multimedijalne sadržaje drugih vrsta. Objavljujemo rezultate, statistiku i raspored utakmica. Najavljujemo utakmice, turnire i ostale sportske događaje, bilo da je u pitanju Šabac ili drugi gradovi – ukoliko Metaloplastika učestvuje u njima. 

Ukoliko postoji onlajn prenos utakmice koja se održava u drugom gradu, a uspemo da dođemo i do toga, obezbeđujemo i taj prenos, ali to radimo preko drugog sajta (takođe našeg), zbog tehničkih detalja.

Prvenstveno se bavimo seniorskom ekipom, ali ne propuštamo da pomenemo i uspehe mlađih ekipa.

Trudimo se da promovišemo klub, i želimo da sarađujemo sa svima. 

Ukazujemo na propuste, ukoliko ih ima, s ciljem da ih popravimo. 

Prihvatamo komentare, predloge i sugestije. 

Trudimo se da informacije budu pregledne i jasno raspoređene, i zbog toga na sajtu uvek ima promena. 

Primetili smo da su dosad naše tekstove ili fotografije prenosili i drugi sajtovi, što domaći, što inostrani, i to smatramo za uspeh i potvrdu da idemo u dobrom pravcu. 

Osim ovog sajta, uređujemo još nekoliko stranica, i to:

sajt 1 – https://metaloplastika.wordpress.com/

fejzbuk – https://www.facebook.com/MP1958

tviter – https://twitter.com/MPSabac

jutjubhttps://www.youtube.com/user/MPsabac

G+ – https://plus.google.com/u/1/b/1113580…

instagram: https://www.instagram.com/mp.sabac/

linkdin: https://rs.linkedin.com/in/metaloplastika-šabac-39a324142

 

Imali smo i:

sajt 2 – http://metaloplastikasabac.com

viber: https://chats.viber.com/mpmojklub

 

U cilju pružanja kvalitetnijih informacija, fotografija i ostalih sadržaja, voljni smo za saradnju sa sponzorima.

 

Volimo Šabac, rukomet i Metaloplastiku, i želimo da nas bude još više takvih.


Sajt je, kao i čitav sadržaj na njemu, autorsko delo koje štiti zakon o autorskim pravima, i kao takav ne dozvoljava neovlašćeno kopiranje i preuzimanje tekstova bez obaveznog navođenja izvora. Ako želite da na svom sajtu, blogu ili stranici na društvenoj mreži, prenesete ceo tekst ili neki njegov deo, obratite nam se radi dogovora o saradnji, u suprotnom znajte da činite krivično delo plagijata i radite to na sopstvenu odgovornost, koja može dovesti do odgovarajućih pravnih posledica.

Pored toga, slobodno delite tekstove na društvenim mrežama, uz obavezno zadržavanje i navođenje izvora vesti i linka ka izvornoj strani.

Advertisements